ΑΕ Σπάρτης: Με Αναστασάκο για τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής!

Το δελτίο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «κυανέρυθρων» εκδόθηκε και έτσι θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής (4/1) κόντρα στον Μολαϊκό

Την Πρωτοχρονιά η Σπάρτη ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και με τη ψυχολογία όλων στην ομάδα να βρίσκεται στα ύψη, την Κυριακή (4/1) θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής στους Μολάους κόντρα στον πρωτοπόρο Μολαϊκό.

Η Σπάρτη θέλει τη νίκη που θα βάλει φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς με τους τρεις βαθμούς θα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε αυτή, τον Ολυμπιακό Γυθείου και τον Μολαϊκό με 28 βαθμούς.

Τα νέα για τον Αργύρη Κατσίχτη ήταν ευχάριστα καθώς το Σάββατο (3/1) εκδόθηκε το δελτίο του Ηλία Αναστασάκου, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σπάρτης στο μεγάλο ντέρμπι. Το μόνο δυσάρεστο για τους «κυανέρυθρους» είναι πως ο προπονητής της ομάδας δεν υπολογίζει τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας Τόνι Χαλίλι, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Οι φίλαθλοι της Σπάρτης αναμένεται να γεμίσουν το Δημοτικό Στάδιο Μολάων για να στηρίξουν την ομάδα τους και να δουν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τα «κυανέρυθρα».

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας, όπου το γκολ του Γκέρτσου στο 91ο έδωσε το τρόπαιο στην Σπάρτη.

Πηγή φωτογραφίας: flynews.gr

Exit mobile version