Γκέλα για Παναιγιάλειο

Λευκή ισοπαλία (0-0) είχαμε στο Αίγιο, όπου Παναιγιάλειος και Επισκοπή μοιράστηκαν τον ένα βαθμό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Για άλλη μια φορά οι Κρητικοί αποδείχθηκαν κακός δαίμονας για τους «μελανόλευκους», οι οποίοι παρ’ όλο που είχαν την υπεροχή δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμο έδαφος από την κορυφή. Αντίθετα το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη, χάρη στην άριστη αμυντική του λειτουργία έμεινε όρθιο σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι το Αίγιο, βάζοντας στο σακούλι του ένα ακόμη βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Νάστος (46′ Μίλιεβιτς), Τσατσαρής (55′ Σανδραβέλης), Μπούνας, Μπουρλάκης, Ντος Σάντος, Σκαρτσίλας (46′ Σταμόγιαννος)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δρακάκης, Δουμάνης, Νικόλτσης (78′ Πετράκος), Μποτωνάκης, Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε (83′ Βιτώρος), Λάμπρου, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης

Exit mobile version