Ισοπαλία στον Εύοσμο… με λυτρωτή τον Καπία

Κυριολεκτικά στην εκπνοή του ματς, ο Αγροτικός Αστέρας έκλεψε το βαθμό από τη Ζάκυνθο στον Εύοσμο, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (1-1).

Η Ζάκυνθος κρατούσε για 91 λεπτά τη νίκη στα πόδια της, όμως το γκολ του Καπία στο 92′ έκοψε απότομα τα φτερά του συγκροτήματος του Ντάνι Ακίνο. Εν ολίγοις «πράσινοι» πήραν ένα πολύτιμο βαθμό κόντρα σε μια ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο στη Super League και σίγουρα αυτή η ισοπαλία δεν έδωσε μόνο βαθμολογική αλλά κυρίως ψυχολογική ανάσα στον Αγροτικό Αστέρα. Οι γιπεδούχοι έφτασαν τους 11 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Με το «καλημέρα», η ομάδα του Ιονίου πήρε κεφάλι στο σκορ, χάρη στο δυνατό σουτ του Οικονόμου στο 4ο λεπτό, ενώ το πολύτιμο γκολ της ισοφάρισης πέτυχε με κεφαλιά ο Καπίας, ο οποίος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδς, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Καπίας, Γεωργιάδης, Παλάσκας, Καρακατσάνης (50′ Κρυστάλλης), Πέεφ (82′ Χατζηλιάδης), Μίλιτς, Καθάριος (70′ Αθανασιάδης)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικόνομου, Νόνης, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Πιτταράς (81′ Χατζησάββας), Κρισμάρεβιτς, κυριακίδης, Αποστόλου, Κρολ, Λέκκας (71′ Βαρέλα)

Exit mobile version