Σε καλό δρόμο ο Ιωνικός

Ικανοποιητικά στοιχεία έδειξε ο Ιωνικόςστο σημερινό φιλικό με το Μαρτίνο, όπου νίκησε 1-0 με γκολ του Λοϊζίδη.

Ο Σταύρος Ηλιόπουλος είχε την ευκαιρία να δει νέους και παλιούς παίκτες μαζί, καθώς και τον βαθμό στον οποίο έχουν κατανοήσει την φιλοσοφία και τις απαιτήσεις του. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν συνολικά 20 παίκτες και οι περισσότεροι εξ’ αυτών έδειξαν πως έχουν ήδη μπει στο κλίμα του συλλόγου. Πλέον απομένουν μερικές ακόμα σημαντικές προσθήκες όπου θα ολοκληρώσουν το παζλ ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Παράλληλα, στα ευχάριστα νέα η επιστροφή του Γιάννη Τσακίρη και του Γιάννη Ριγανά, που πήραν χρόνο συμμετοχής και πλέον είναι στην διάθεση του προπονητή.

Ακόμα ένα αξιοσημείωτο γεγονός, του φιλικού αγώνα, ήταν το ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, δύο παικτών από τις ακαδημίες, οι οποίοι μάλιστα άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο λόγος για τους, Κολοβό και Κόκκα που εδώ και μερικές μέρες προπονούνται υπό τις οδηγίες του Ηλιόπουλου.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν:

Αδαμόπουλος, Κατσίκιας, Αλεξανδρόπουλος, Παντελίδης, Κρητικός, Κυριακίδης, Σιμιτσής, Μιχελής, Λοϊζίδης, Γιακούμπι, Σκαφτούρος

Στην επανάληψη πέρασαν ως αλλαγή:

Νικολάκης, Ριγανάς, Κουμουλίδης, Οικονομόπουλος, Τσακίρης, Κόκας, Μιχαλακάκος, Ντούλιας, Κολοβός

Στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ιωνικού σε δηλώσεις του ήταν λακωνικός δίνοντας το στίγμα για την συνέχεια. Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Λίγα λόγια και πολύ δουλειά, αυτή είναι η φιλοσοφίας μας. Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος που έδειξαν όλα τα παιδιά και με 1-2 προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν, για να μας βοηθήσουν για την δύσκολη συνέχεια, θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Είμαι εντυπωσιασμένος από τον κόσμο που ακόμα και σε φιλικό και τέτοιες μέρες έδωσε το “παρών”.

Exit mobile version