«Γκέλες» για Ρεάλ και Μπάρτσα – «Καυτή» η ανάσα της Ατλέτικο

Με το… αριστερό μπήκαν στο 2015 οι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, με την τελευταία να χάνει από τη Σοσιεδάδ 1-0 και να μη δέχεται το «δώρο» της Βαλένθια, που νίκησε 2-1 στο «Μεστάγια» τη «βασίλισσα».

Στο «Ανοέτα» του Σαν Σεμπαστιάν η ψυχωμένη Ρεάλ Σοσιεδάδ προηγήθηκε μόλις στο 3′ με αυτογκόλ του Ζόρντι Αλμπα και η ομάδα των Βάσκων άντεξε μέχρι το τέλος, με τον τεχνικό της Ντέιβιντ Μόγες να πανηγυρίζει την πρώτη μεγάλη του νίκη από τη στιγμή που ανέλαβε, με τη Σοσιεδάδ να παίρνει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Από την άλλη ο Λουίς Ενρίκε άφησε στον πάγκο τους Μέσι και Νεϊμάρ, βάζοντας τον Αργεντινό στο 46′ και τον Βραζιλιάνο στο 58′, όταν η «Μπάρτσα» έτρεχε και δεν προλάβαινε.

«Έσπασε το σερί» της Ρεάλ

Το 26ο γκολ του Κριστιάνο στο πρωτάθλημα δεν ήταν αρκετό για τη Ρεάλ να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στο «Μεστάγια». Η Βαλένθια νίκησε 2-1, σταματώντας σερί 22 νικών της Ρεάλ.

Η Βαλένθια με αντεπίθεση πήρε τη μεγάλη νίκη-ανατροπή με 2-1 στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής και δημιούργησε νέα δεδομένα στην κορυφή, σταματώντας ένα σερί 22 σερί νικών σε όλες τις διοργανώσεις

Exit mobile version