Αναγέννηση Καρδίτσας: «Η χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δίνεται»

Οι ιθύνοντες της Αναγέννησης Καρδίτσας μίλησαν ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, τονίζοντας πως αν οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία, παρά τα όποια εμπόδια υπάρχουν.

Μάλιστα οι άνθρωποι της θεσσαλικής ΠΑΕ ενημέρωσαν τον κόσμο, ότι τις προσεχείς ημέρες, ο πρόεδρος, Βασίλης Μπούρμπος θα προβεί σε δηλώσεις, κάνοντας έναν απολογισμό των δυσκολιών που καλείται να ξεπεράσει φέτος η Αναγέννηση. Παράλληλα θα αναφερθεί και στο καρέ αποδεσμεύσεων που κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου για παραμονή στη Football League.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημα σελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ομάδα μας είναι γνωστό πού βασίζεται και με ποιες προϋποθέσεις κάνει την προσπάθειά της! Η ”μάχη” που δίνουν οι “κιτρινόμαυροι” είναι πολυεπίπεδη, καθώς πέρα από την υπερπροσπάθεια που γίνεται εντός των γραμμών του γηπέδου, έχουμε και την προσπάθεια της διοίκησης να κρατήσει την ομάδα όρθια σε εποχές που πραγματικά είναι οι πιο απαξιωτικές απο ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της πόλης!

Και όχι μόνον αυτό αλλά ενώ είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι αυτή η διοίκηση δεν προήλθε απο… διαγωνισμό, αλλά απο ΗΡΩΪΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να κρατήσει την ομάδα όρθια στη Δ’ Εθνική, δέχεται κι ένα απίστευτο “πριόνισμα” με μια συστηματική επιχείρηση αποδόμησης!

Είτε απο φόρουμ της συμφοράς (με τόνους λάσπη και ανώνυμες αθλιότητες), είτε τελευταία και απο μια… επιδημία αποχωρήσεων παικτών που πραγματικά έχει φέρει τους ανθρώπους που διοικούν στα όριά τους!

Ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπούρμπος με αφορμή τις τελευταίες ηχηρές αποχωρήσεις παικτών (η Αναγέννηση να θυμίσουμε ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, δεν αθέτησε καμια συμφωνία, αντιθέτως την ΑΦΗΣΑΝ όσοι την άφησαν για τους δικούς τους σεβαστούς λόγους), τόνισε ότι θα τοποθετηθεί αναλυτικά για όλα όσα συνέβησαν απο την αρχή του φετινού καλοκαιριού.

Κάποια στιγμή είναι σίγουρο ο Βασίλης Μπούρμπος θα μιλήσει και τότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά τούτη την ώρα τόσο ο ίδιος όσο και εκείνοι που τρέχουν καθημερινά ζητήματα του συλλόγου έχουν ως πρώτο μέλημα να στηρίξουν την ομάδα!

Την ίδια στιγμή δηλαδή που η “τζάμπα κουβέντα” πάει σύννεφο (και μάλιστα ανώνυμη!) οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να τρέχουν σε όλα τα επίπεδα για να βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί φέτος στη football league.
Αν κρατηθεί φέτος η Αναγέννηση, θα πρόκειται για έναν άθλο μεγαλύτερο κι απ’ αυτούς που προηγήθηκαν, δηλαδή τη στήριξη της ομάδας στη Δ’ Εθνική και τις συνεχόμενες ανόδους!

Η σημερινή διοίκηση όπως είναι γνωστό (εκτός απο κείνους που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν) ανέλαβε τη στιγμή που κάποιοι είχαν παρατήσει την ομάδα άκλαυτη στην τελευταία εθνική κατηγορία χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ!

Το πώς χτίστηκε αυτή η προσπάθεια (καθάρισμα χρεών σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ και όχι μόνο, δημιουργία ΠΑΕ, ακαδημιών, τμημάτων, προπονητήρια και επιστροφή σε ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ στη football league) το ξέρει η ψυχή εκείνων που έτρεξαν, πλήρωσαν και εξακολουθούν να τραβούν το μεγάλο “λούκι” την στιγμή που ορισμένοι περιμένουν το “στραβό” αποτέλεσμα για να βγάλουν απίστευτη χολή!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

Το ποιοί είναι με την ομάδα και ποιοι με τον “εαυτούλη” τους είναι πλέον φανερό σε κείνους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια χωρίς ιδιοτέλεια και μόνο με αίσθημα προσφοράς στην πόλη! Κάνει “μπάμ” απο μακριά!

Φαίνεται ποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις δύσκολες συγκυρίες και να τις κάνουν ακόμη πιο δύσκολες και ποιοι να ενώσουν και να βοηθήσουν το σύλλογο.Ευτυχώς πλην θλιβερων εξαιρέσεων που είναι γνωστές στην Καρδίτσα (καθότι όλα μαθαίνονται στη μικρή μας πόλη), ο κόσμος που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα στηρίζει.

Οι οργανωμένοι σύνδεσμοι και λέσχες, απλοί φίλαθλοι που είναι παρόντες σε κάθε δυσκολία και Καρδιτσιώτες – Αναγεννησιώτες που δεν έχουν αφήσει ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ την ομάδα μόνη της, ακόμη και στις πολύ δύσκολες αγωνιστικά ημέρες που πέρασε το τελευταίο διάστημα στα ματς με Ζάκυνθο και Ηρακλή.

Αυτοί αποτελούν και τον θεματοφύλακα του συλλόγου και εμπνέουν σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το βαρύ φορτίο εδώ και τέσσερα χρόνια να καθαρίσουν την ομάδα, να διατηρήσουν την υγεία της και να την καταστήσουν αξιόμαχη σε μια πόλη που δεν μπορεί να διασφαλίσει ούτε καν ένα… Χριστουγεννιάτικο δένδρο της προκοπής!!!

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ!

Με επιθετική τακτική, λοιπόν, όσοι βρίσκονται εντός και εκτός γραμμών του γηπέδου αυτή τη στιγμή γύρω από την Αναγέννηση θα συνεχίσουν να δίνουν τη “μάχη” σε όλα τα επίπεδα και δεν θα λιποψυχήσουν ούτε στιγμή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ας μην ξεχνάμε (αυτό ισχύει εκατό τοις εκατό στην Αναγέννηση των τελευταίων ετών) ότι η μόνη σίγουρη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δίνεται!!!».

Exit mobile version