ΑΕΚ: Περιμένει την Καλλιθέα – Να συνεχίσει το σερί της

Συνέχεια στη σπουδαία νίκη και πρόκριση επί του Ατρομήτου θέλει να δώσει η ΑΕΚ

Σημερινός αντίπαλος του «Δικεφάλου» είναι η Καλλιθέα, την οποία υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 12η αγωνιστική της Football League. Αυτή τη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην κορυφή του Νότιου Ομίλου, με διαφορά τριών βαθμών από την Παναχαϊκή, η οποία τη Δευτέρα παίζει με τα Χανιά στην Κρήτη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δέλλας έχει αρκετά προβλήματα, καθώς ο Κοερδέρο συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, οι Μπακάκης και Ντ’ Ακόλ κρίθηκαν πάλι ανέτοιμοι, πρόβλημα προέκυψε και με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ενώ τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής και ο Ελντερ Μπαρμπόσα για να προφυλαχθεί.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, δεξιά στην άμυνα θα παραμείνει ο Ρόβας, αριστερά ο Πεταυράκης και στα στόπερ Σαρρής, Λαμπρόπουλος. Στα χαφ ο Τζανετόπουλος θα δώσει πιθανότατα τη θέση του στον Γιάκομπ Γιόχανσον, με τον Ανάκογλου να παίζει δίπλα του, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, ο Πέτρος Μάνταλος. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς και από εκεί και πέρα τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Αραβίδη και Πλατέλλα.

Exit mobile version