Άρης: Νίκη για να παραμείνει στην κορυφή

Με τέσσερις απουσίες κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα παραταχθούν οι «κιτρινόμαυροι»

Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει σήμερα (11/1, 17:00) στο «Βικελίδης» ο Άρης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι κίτρινοι φυσικά θέλουν μόνο τη νίκη, έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να «αγχώσουν» περισσότερο τους διώκτες τους. Αλλωστε είναι το πρώτο ματς υπό την διοίκηση του Αλεξ Κάλας και μετά τις πληρωμές του τελευταίου, το κλίμα είναι και πάλι πολύ καλό στα αποδυτήρια.

Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο (10/1) με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου αθλητικού κέντρου

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή (αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ρένια, Γκίνο, Σταυρόπουλος, Προβατίδης, Λιόνης, Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίκος Γκόλιας και Κυριάκος Μαζουλουξής, ο ανέτοιμος Αλέξανδρος Χιντασέλι, καθώς και ο τιμωρημένος Μάουρο Πόι (ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Exit mobile version