Νίκη για Γιούχτα, 2-0 την Γλυφάδα

Την νίκη με 2-0 πήρε ο Γιούχτας από την Γλυφάδα

Η ομάδα των Αρχανών ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει τις φάσεις που είχε γκολ. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς καμία μεγάλη φάση. Στο 49′ ο Γιούχτας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Δωματά ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Ρόβας έχασε διπλή ευκαιρία. Στο 60′ ο Ρόβας έπιασε ένα σουτ με τον Θωμά να διώχνει σε κόρνερ. Στο 64′ ο Κατσάβελας ανέτρεψε τον Ρόβα με τον Γιούχτα να κερδίζει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλιόπουλος ο οποίος ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0. Στο 88′ ο Μυλωνάς διπλασίασε τα τέρματα του Γιούχτα κάνοντας το 2-0 ενώ στο 90′ ο Μπότης είχε μία καλή ευκαιρία για να μειώσει για την Γλυφάδα με τον Δημαράκη να αποκρούει την μπάλα.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Ιερονυμάκης, Σεληνιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Δωματάς (70′ Μυλωνάς), Ζαφειρίδης (90′ Κορτσινίδης), Ηλιόπουλος (85′ Σκούφος), Μιχελακάκης, Ρόβας

ΓΛΥΦΑΔΑ: Θωμάς, Κατσαβέλας (65′ Μπότης), Πιτόφωτος, Σκουρλής, Βαρδακώστας, Πιάτσιος, Καραγιάννης, Πετούσης (60′ Λιόσης), Σωτηρόπουλος, Κόντι, Μήτρου.

Exit mobile version