Περίπατος για Δόξα

Σε… περίπατο μετέτρεψαν την εντός έδρας αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής οι «μαυραετοί»

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής η Δόξα Δράμας καθώς δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί εντός έδρας με 3-0 απέναντι στον Άρη Ακροποτάμου. Το σκορ για τους γηπεδούχους λοιπόν άνοιξε στο 18′ ο Αθανασιάδης με κεφαλιά, ενώ στο 40′ ο Μουδούρογλου έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Τελικά, τη νίκη για τους «μαυραετούς» σφράγισε στο 54′ ο Μουδούρογλου που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 3-0 που έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αν. Παντζιαράς): Καράδαης, Γεωργιάδης, Κυριακίδης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Παπαζούδης (64′ λ.τ. Μπάμπουρας), Παπαβασιλείου (59′ Λάσπατζης), Χαριτίδης (71′ Πετρόπουλος), Μουδούρογλου, Αθανασιάδης.

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Ακ. Βάβαλης): Μπαντής, Ρετσινάς, Προβατίδης (61′ Καμπερίδης), Καραγιαννίδης, Σεφερίδης, Κωνσταντινίδης, Βλάχος (75′ Μονιός), Γεωργίεφ, Γιαλαμής, Αποστολίδης, Χισανισβίλι (61′ Χούτσεφ).

Exit mobile version