Έφτασε στα Τρίκαλα η Μαρλέν Γκουιζάνδα!

Έφτασε στα Τρίκαλα και ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα 2011 η Πορτογαλίδα ποδοσφαιρίστρια Marlene Guizanda.

Μετά από μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης, του προπονητή Γιώργου Λουλέ αλλά και της έντονης επιθυμίας της ίδιας, ολοκληρώθηκε η μετακίνησή της στην Ελλάδα. Τώρα αναμένεται η αποστολή της μπλε κάρτας από την Πορτογαλική Ομοσπονδία στην ΕΠΟ, προκειμένου η ”Marlene” να ενισχύσει την ομάδα των Τρικάλων στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

H Marlene Alexandra Barbosa Guizanda όπως είναι το πλήρες όνομά της είναι 24 ετών ,γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1990 στο Porto και έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική του Γυναικείου Πρωταθλήματος της Πορτογαλίας με τα χρώματα της Leixões S.C. και της Valadares-Gaia. Έχει επίσης συμμετοχές στην Εθνική Πορτογαλίας στις ηλικίες U19.Η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας θεωρούν ότι πέρα από την ενίσχυση στον αγωνιστικό τομέα, ποδοσφαιρίστριες αυτού του επιπέδου συμβάλλουν στην αγωνιστική εξέλιξη των νεαρότερων κοριτσιών του συλλόγου, σ’έναν τομέα δηλαδή που αποδεδειγμένα ο ΑΟ Τρίκαλα 2011 δίνει μεγάλη σημασία.

Exit mobile version