Καλλιθέα: Συνεχίζεται το μεταγραφικό «τσουνάμι»!

Με αστραπιαίες κινήσεις η ομάδας της Καλλιθέας κατάφερε να ενισχυθεί με έξι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν λύσεις στην επίθεση…

Άλλοι εξ’ αυτών είχαν αποκτηθεί μέρες τώρα (Σταμόπουλος, Τσίγκας), κάποιοι μάλιστα είχαν ήδη παίξει (Ντουρμισάι που σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ), άλλοι έκλεισαν τις τελευταίες δύο μέρες (Τεγούσης, Τσίτας, Φράγκος ο τελευταίος)!

Όπως και να ‘χει, η Καλλιθέα έβγαλε την… κοινή ανακοίνωση και για τα έξι μέχρι στιγμής αποκτήματα του συλλόγου κατά τη χειμερινή περίοδο, με τον Νίκο Παντέλη να διαθέτει πλέον πάμπολλες λύσεις στην επίθεση, κάτι που ήταν και το σοβαρό πρόβλημα στον πρώτο γύρο.

Κι αυτό γιατί όλοι οι νέοι παίζουν σε θέσεις… μπροστά! Σίγουρα οι Τσίτας, Φράγκος , Τσίγκας και Τεγούσης κάνουν περισσότερο… γκελ αφού μιλάμε για παίκτες με γεμάτες χρονιές μέχρι τώρα, με ηγετικές παρουσίες στις πρώην ομάδες τους και εμπειρία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα ανακοινώνει τις έξι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής και είναι οι κάτωθι :

Σταμόπουλος Τζέημς, 23 χρονών, αγωνίζεται στις θέσεις αριστερός μεσοεπιθετικός

Ντουρμισάι Φιορίν, 18 χρονών, αγωνίζεται στη θέση σέντερ φορ.

Τσίγκας Αθανάσιος, 32 χρονών, αγωνίζεται στη θέση σέντερ φορ. Πολύπειρος επιθετικός, έχει αγωνιστεί σε ομάδες Super League, Football League, καθώς και στα Εθνικά συγκροτήματα.

Τεγούσης Κωνσταντίνος, 23 χρονών, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Τελευταία αγωνιζόταν με τον Φωστήρα.

Τσίτας Θωμάς, 23 χρονών, αγωνίζεται στην επίθεση. Έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, ΑΕΚ, Νίκη Βόλου και Πανηλειακό. Στην φετινή σεζόν πέτυχε 6 γκολ σε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Φράγκος Μιχαήλ, 24 χρονών, αγωνίζεται στην επίθεση. Έχει αγωνιστεί σε Θρασύβουλο, Πρέβεζα, Διαγόρα, Πανηλειακό, Φωκικό και Λαμία».

Exit mobile version