Μεγάλη νίκη για ΠΑΟ Κρουσώνα

Ο συγκλονιστικός και ψυχωτικός ΠΑΟΚρουσώνα κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την Κηφισιά πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων. Με αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ παρά τα προβλήματα που είχε καθώς στο ζέσταμα υπέστη θλάση ο Ταβλαδωράκης και δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο ματς ενώ στο 40′ τραυματίστηκε ο βασικός πορτιέρο της ομάδας Κόλλιας. Η Κηφισιά με αυτή την ήτα και την ισοπαλία του Κισσαμικού γκρεμίστηκε από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου πλέον βρίσκονται μόνοι πρώτοι οι Χανιώτες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ενδιαφέρον ανάμεσα στις δυο ομάδες οι οποίες ήταν καλοστημένες στον αγωνιστικό χώρο. Η Κηφισιά ήταν αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις με τον ΠΑΟΚ να παίζει αρκετά δυνατά και να δημιουργεί προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Γουμάγια, ωστόσο έλειψε η τελική πάσα. Η Κηφισιά είχε δυο σουτ στο 5′ και στο 14′ με τον Θανόπουλο τα οποία απέκρουσε ο Κόλλιας, ενώ στο 22′ ο Βέρμπης έκανε ωραία ενέργεια και σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πιο ψυχωμένος και έκλεισε την Κηφισιά στα καρέ της. Σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν με τους Φυσαράκη, Βαρούχα ενώ στην συνέχεια ο Μαυρομάτης και ο Βαρούχας είχαν δύο εκπληκτικά σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 57′ ακυρώθηκε σωστά γκολ της Κηφισιάς όταν ο Γκουτσούλας σούταρε με τον Χωραφάκη να αποκρούει στην επαναφορά ο Θανόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 68′ ο Κρίτσας έπιασε ένα σουτ με τον Γουμάγια να διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μαυρομάτης με την κεφαλιά του Μπάτσι να χτυπάει στο δοκάρι. Στο 70′ όταν ο Βαρούχας ξεκίνησε την φάση δίνοντας την μπάλα στο Μπάτσι και ο τελευταίος σέντραρε με τον Τριανταφύλλου να κάνει το 1-0. Μετά το 1-0 η Κηφισιά έψαξε την ισοφάριση και είχε δοκάρι στο 85′ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βέρμπη. Στο 90+1 όμως σε μία ωραία αντεπίθεση του ΠΑΟΚ ο Τριανταφύλλου πλάσαρε με τον Γουμάγια να αποκρούει και στην επαναφορά ο Σκουτέλης σε κενή εστία έκανε το 2-0.

ΠΑΟΚ: Κόλλιας (40′ λτρ Χωραφάκης), Χαρίσης, Φυσαράκης, Γεωργαντζιάς, Γκαλίτσιος, Μαυρομάτης, Μπάτσι (86′ Πουλάκης), Βαρούχας (90+3 Βατσινάς), Σκουτέλης, Κρίτσας, Τριανταφύλλου

ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης , Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης, Τσιμικλής (74′ Δρυμούσης), Βέρμπης, Θανόπουλος και Γκούτσουλας.

Exit mobile version