Άλωσε και την Άρτα!

Μετά την άλωση στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη για το Κύπελλο, ο ανεβασμένος Δωτιέας Αγιάς πήρε νέο σπουδαίο διπλό, μέσα στην Άρτα επί της τοπικής Αναγέννησης (0-1) που βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα!

Λίγοι θα είναι αυτοί που θα θυμούνται το πρώτο μέρος της αναμέτρησης καθώς ήταν πολύ κακό από πλευράς θεάματος. Στο 20ό λεπτό η Αναγέννηση Άρτας έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Γούλα. Στο 33ο λεπτό της συνάντησης, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαρούνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δωτιέας κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και να σκοράρει σχετικά νωρίς. Πιο συγκεκριμένα, στο 61ο λεπτό ο Τσιρογιάννης με φανταστικό σουτ από μακρινή απόσταση έγραψε το 0-1 για τους «ερυθρόλευκους». Μετά την επίτευξη του τέρματος το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου διατήρησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα που πήρε και πανηγύρισε μία ακόμα μεγάλη νίκη δείχνοντας πως είναι σε διαρκώς ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα οι δύο ομάδες είναι σε… βίο αντίθετο, καθώς η μεν Αναγέννηση Άρτας υπέστη τέταρτη σερί ήττα, ο δε Δωτιέας τέταρτη συνεχόμενη νίκη!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Νίκος Λάππας): Μπαντής, Τάσσος, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (78΄ Βερλέκης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Κατσαδούρος (82΄ Σταμούλης).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Πετρουζέλης, Δημολιός, Κόκκας, Γούτος, Κουρδής, Τσατσαλίδης (94΄ Σελήνης), Κατσίκης, Λάϊος, Τσιρογιάννης (72΄ Λούγκος), Κουβελάς (87΄ Τσακάλι).

Πηγή: Rockngoal.com.gr

Exit mobile version