Διγκόζης: «Να είμαστε πρώτοι στο τέλος»

Στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής πέρασαν τα Τρίκαλα με τον Άγγελο Διγκόζη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την 1η θέση…

Άγγελος Διγκόζης (τεχνικός ΑΟΤ): “Καταρχήν να ευχαριστήσω την Κοζάνη για την φιλοξενία της. Παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι από το 1ο μέχρι το τελευταίο ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, Βάλαμε ένα ωραίο γκολ θα μπορούσε να τελειώσει το ματς στο 44΄ με την ευκαιρία του Πέντσα. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε λίγο χρόνο στον αντίπαλο για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους παίκτες. Κάναμε μια δύο ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε εκτός από ένα κόρνερ. Τα παιδιά πήραν μια πανάξια νίκη σε μια δύσκολη έδρα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και εύχομαι την Τετάρτη να είμαστε πάρα μα πάρα πολλοί στο γήπεδο ούτως ώστε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης για να ξεφύγουμε και άλλο και άλλο από την ομάδα του Καραϊσκάκη.

Σίγουρα θα ακολουθήσει ενίσχυση, εμένα δεν με ενδιαφέρει αν η ομάδα είναι πρώτη τώρα εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε την τελευταία αγωνιστική πρώτοι όταν θα τελειώσει και το πρωτάθλημα. Το μόνο που κάνουμε είναι δουλειά, υπομονή και πιστεύω στο τέλος να ανταμειφθούμε οι κόποι που κάνουμε όλοι.

Γιάννης Προβίδας (προπονητής Κοζάνης): “Παίζαμε με ένα αντίπαλο πολύ δυνατό η ομάδα των Τρικάλων είναι αήττητη και έκανε κάποιες προσθήκες που την βοήθησαν. Εμείς θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους και ξανά απειληθήκαμε από στημένα και εκεί χάσαμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουε με τους γρήγορους μπροστά και ασκήσαμε μια πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έκλεισε τους χώρους και έπαιξε για να κρατήσει το 0-1. Δυστυχώς πληρώσαμε την φάση του γκολ τα παιδιά προσπαθήσανε από το 1ο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Έχουμε δύσκολη συνέχεια μπροστά”.

Exit mobile version