Άρης: Προς διαζύγιο με Κάμπος – Όλο το παρασκήνιο

Άλλο ένα βήμα προς την έξοδο από τον Αρη έγινε χθες για τον Πάουλο Κάμπος…

Ο Βραζιλιάνος προπονητής, μπορεί να μην ενημερώθηκε από κανέναν και να προπόνησε κανονικά την ομάδα το απόγευμα στο Ρύσιο, αλλά η σαφής οδηγία που έχει δοθεί από την ΕΠΟ στους διαιτητές (σ.σ. «να μην ξαναβρεθεί εντός του αγωνιστικού χώρου») της Γ’ Εθνικής, δεν επιτρέπει ουσιαστικά τη συνέχεια της συνεργασίας και ωθεί τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην αναζήτηση του αντικαταστατή του Βραζιλιάνου.

Όσες προσπάθειες κι αν έγιναν χθες, είτε από τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, είτε από τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του Κάμπος, κατέληξαν σε… τοίχο. Η οδηγία της ΕΠΟ είναι δεν αλλάζει. Ο 57χρονος προπονητής, δεν είχε εξαρχής το δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο των «κίτρινων». Ο Κάμπος εμφανιζόταν ως «γλάστρα» στον πάγκο και ως προπονητής δηλωνόταν ο Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος, όμως, πλέον αποχώρησε από τον Αρη, λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση.

«Παραπέμπεται» στον Ερασιτέχνη

Το ερώτημα που γεννάται πλέον είναι το ποια «φόρμουλα» θα βρεθεί για το «διαζύγιο». Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή που προκρίνεται, είναι η «παραπομπή» του θέματος στον Ερασιτέχνη, που έχει και την «αρμοδιότητα» να πράξει τα δέοντα. Να πληρώσει δηλαδή τον Κάμπος για τον προηγούμενο μήνα, να του εξηγήσει τον κανονισμό που ισχύει στην Ελλάδα και δεν επιτρέπει τη συνέχεια της συνεργασίας, να τον ευχαριστήσει για την –αντικειμενικά σημαντική- προσφορά του στον σύλλογο σε ένα κρίσιμο σημείο και να τον αποχαιρετίσει.

Exit mobile version