Άρης: Αποχαιρετά ο Κάμπος – Χάθηκε και η τελευταία ελπίδα παραμονής

Αντιμέτωπος με το «διαζύγιο» βρίσκεται ο Πάουλο Κάμπος…

Την τελευταία ικμάδα ελπίδας για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα που ανέδειξε το παιχνίδι με την Καβάλα, θέλουν να εξαντλήσουν σήμερα οι άνθρωποι του Αρη, προκειμένου να κρατήσουν τον Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία, όσο κι αν αυτό δεν συγκεντρώνει, ρεαλιστικά μιλώντας, την παραμικρή πιθανότητα, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Την κατάσταση, αλλά και τη διαφαινόμενη αδυναμία εξεύρεσης λύσης, προσπάθησε να του εξηγήσει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου. Οι δυο τους είχαν χθες μια τυχαία, όσο και εντελώς απρογραμμάτιστη συνάντηση στα γραφεία, όταν ο προπονητής έβγαινε από τον προσωπικό του χώρο και τον συνάντησε έξω από τον ΑΣ.

«Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βοηθήσουμε την κατάσταση. Αναθέσαμε την υπόθεση σε νομικούς, που θα μας ανακοινώσουν αύριο (σ.σ. σήμερα) οριστικά την απάντηση τους» του μετέφερε ο Οικονόμου. «Σας ευχαριστώ για όλα, σέβομαι την προσπάθειά σας» απάντησε συγκαταβατικά ο Κάμπος, δείχνοντας πως αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση, την οποία του περιέγραψαν και όλοι οι δικοί του άνθρωποι.

«Όσο κι αν θα ήθελε να συνεχίσει για καιρό στον Άρη, τόσο δεν επιθυμεί επ’ ουδενί να δημιουργήσει πρόβλημα στην καριέρα του» διαρρέεται από το περιβάλλον του.

Exit mobile version