Συνεργασία με την Actionaid ο Τύρναβος

Αρωγός της Actionaid έγινε η ΠΑΕ Τύρναβος και έγιναν ανάδοχοι τριών παιδιών από την Αφρική.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τύρναβος:

«Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 στα πλαίσια της κοινωνικής της δραστηριότητας με μεγάλη της χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με την φιλανθρωπική οργάνωση actionaid.
Συγκεκριμένα κάνοντας πράξη με μια συμβολική κίνηση την σκέψη για ενα καλύτερο κόσμο οι ποδοσφαιριστές,τα μέλη του προπονητικού τίμ,ο γενικός αρχηγός και ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 δείχνουν μια διαφορετική πλευρά του ποδοσφαίρου και των ανθρώπων του.Σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση actionaid έγιναν ανάδοχοι τριών παιδιών απο την Αφρική βοηθώντας με αυτή την συμβολική κίνηση να καλυτερέυσουν οι συνθήκες διαβίωσης τους.Μετά απο πρωτοβουλία του υπευθύνου του γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 που είχε την ιδέα της συνεργασίας με την actionaid και κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του προέδρου κ. Βασίλη Μπρέζα και των μελών του ΔΣ ολα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ανταποκρίθηκαν θερμά συμβάλοντας έτσι έστω και συμβολικά να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διαβίωσης αυτών των παιδιών απο τον αναπτυσόμενο κόσμο».

Ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Διγκόζης δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ η οποία σε δύσκολες συγκυρίες αποδεικνύει οτι μέσω του ποδοσφαίρου,μπόρει να προσφέρει χείρα βοηθείας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη απο τα βασικά αγαθά για να επιβιώσουν.Όλοι μας γνωρίζουμε οτι στην Αφρική τα παιδάκια περνούν το δικό τους Γολγοθά και εμείς ως οικογενειάρχες οφείλουμε να γίνουμε αρωγοί σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.Θέλω να συγχαρώ τον υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ κ. Δημάκη και παράληλα να ευχαριστήσω τον κ. Μπρέζα και τους ανθρώπους της διοίκησης,που έδωσαν την ευκαιρία στο ποδοσφαιρικό τμήμα,τεχνική ηγεσία και παίκτες συμβολικά να βοηθήσουν παιδιά για να χαμογελάσουν και να ελπίζουν σε ενα καλύτερο αύριο».

Ένας απ’ τους αρχηγούς της ομάδας, ο Πέτρος Καραναστάσης είπε:

«Σήμερα αυτό που μετρά πάνω απο όλα είναι να δείχνεις ανθρωπία όταν σου δίνεται η ευκαιρία.Η πρωτοβουλία του υπευθύνου του γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ κ. Δημάκη με την φιλανθρωπική οργάνωση actionaid βρήκε απόλυτα σύμφωνους όλους τους συμπαίκτες μου και σίγουρα το οτι τρία μικρά παιδιά απο την Αφρική θα νιώσουν ζεστασιά αξίζει πιστεύω περισσότερο απο το να κερδίσεις ενα παιχνίδι.Όλοι μας έχουμε επηρεασθεί απο την οικονομική κρίση,όμως όταν βλέπουμε μικρά παιδιά στην μαύρη ήπειρο που ταλαιπωρούνται αφάνταστα μπορούμε πιστεύω να δείξουμε την αγάπη μας και να γίνουμε συμπαραστάτες για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα και να τους δώσουμε έστω μια ηλιαχτίδα ελπίδας».

Exit mobile version