Κατσιγιάννης: «Δεν κάνω τον σωτήρα»

Ο Νίκος Κατσιγιάννης διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να εγκαταλείπει οριστικά τον ΑΟ Χανιά, ενώ ξεκαθάρισε πως εκείνος δεν είναι αρμόδιος για να διώξει τον Μιχάλη Τζουγκαράκη από το «σπίτι» του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» έκανε ένα μίνι απολογισμό, θέλοντας να δώσει τις δικές του απαντήσεις στους επικριτές του. Μεταξύ άλλων, κάλεσε συστράτευση από τον κόσμο, προανήγγειλε μια – δυο ισχυρές μεταγραφές και παράλληλα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον τεχνικό, Μάρκο Στεφανίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το καλοκαίρι είδατε τι ομάδα φτιάξαμε. Πριν από μερικές μέρες αποφάσισα για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω. Ακολούθησε και η παραίτηση του Μιχάλη Τζουγκαράκη. Τότε αυτόματα ενεργοποιήθηκα. Τότε εγώ είχα δύο δρόμους. Ή να επιμείνω στην παραίτηση και να μην βρεθεί κανείς να τρέξει την ομάδα, όχι διοικητικά αλλά οικονομικά, ή να ασχοληθώ. Κατηγορήθηκα γιατί ήρθα και έφυγα. Θέλω να δηλώσω ότι δεν είναι άνθρωπος της καρέκλας ούτε να κάνω τον πρόεδρο. Ούτε σωτήρας είμαι, είμαι στρατιώτης ομάδας.

Βάζω τον μπέτη μου που λένε εδώ στα Χανιά (σ. στήθος). Ούτε εγώ έχω καμιά διάθεση να φεύγω και να μένω. Απλώς έπρεπε να γίνει, ήταν επιβεβλημένη. Για να ‘βγει’ η ομάδα τον μήνα Γενάρη ήθελε 120.000 ευρώ. Πληρώθηκαν 30.000-36.000 για να πάρει η ομάδα ενημερότητες. Θα γίνουν μεταγραφές. Αυτά ένα άτομο τα έδωσε. Αν εξαιρέσουμε 29.000 ευρώ από την ΕΠΑΕ, όλα τα άλλα βγήκαν από την τσέπη ενός ατόμου. Εξοφλήθηκαν ενοίκια ποδοσφαιριστών πάνω από 10.000 ευρώ, εξοφλήθηκε ο μήνας Νοέμβριος περίπου 11.000 ευρώ, πληρώθηκε η μισθοδοσία Δεκεμβρίου πάνω από 12.000, πληρώθηκαν τρέχοντα έξοδα της ΠΑΕ. Αυτά πρέπει να τα μάθει ο κόσμος. Θα κάτσω μέχρι το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει. Στόχος είναι να μπει στα πλέι οφ η ομάδα. Πέρασε η ομάδα στους 16 του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και κόψαμε 1200 εισιτήρια. Ο κόσμος θα πρέπει να γυρίσει πίσω στην ομάδα. Δεν γίνεται να έχουμε 500 άτομα στο γήπεδο. Να συστρατευτούν όλοι.

Άλλο να παίζεις με 3.000 κόσμο. Είμαι παρών στην παρούσα φάση. Δεν ήρθα να κάνω τον σωτήρα. Κανείς άλλος δεν βάζει λεφτά. Ούτε έδιωξα κανέναν. Είμαι πολύ μικρός για να διώξω τον Μιχάλη, από το σπίτι του. Γιατί ακούστηκε και αυτό. Για να γίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε 5.000 ευρώ έξοδα. Για να πάμε στα Γιάννενα θέλουμε 7.000 ευρώ. Πόσα εισιτήρια είχαμε σήμερα; Όπως πέρυσι ανταποκρίθηκα, έτσι και φέτος. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι στην Αθήνα. Αν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι, θα τρελαθώ. Από την ομάδα χάνω. Έχω καλή σχέση με τον κ. Σπανό, αλλά όσα λέγονται ότι μας δίνει χρήματα είναι κακοήθειες. Έχουν δοθεί 15.000 ευρώ σε προκαταβολές για τους παίκτες που ήρθαν. Θα γίνουν ακόμα 1 με 2 ηχηρές κινήσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε προπονητή. Στηρίζεται ο κ. Στεφανίδης, έχει μέλλον».

Exit mobile version