Τύρναβος: Με Κυριάκο στο Αλκαζάρ

Ο έμπειρος μέσος του Τυρνάβου εξέτισε στο Κύπελλο την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή

Πανέτοιμος παρουσιάζεται ο Τύρναβος για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στο Αλκαζάρ και με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη θέλει να… τριτώσει το καλό, μετά τις νίκες που προηγήθηκαν κόντρα σε Εθνικό Σερρών και Φωκικό, ώστε να κάνει άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Η ψυχολογία παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα, έπειτα από τις καλές, γενικά, εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα το τελευταίο διάστημα, ενώ και η εικόνα που παρουσίασε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ήταν ενθαρρυντική.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Χαραλαμπίδης έχει πλήρες ρόστερ στη διάθεσή του, καθώς ο έμπειρος Τάσος Κυριάκος εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης. Η αποστολή δεν ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, την Παρασκευή, αλλά θα γίνει λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, η αναζήτηση για δυο καλές περιπτώσεις μεσοεπιθετικά και επιθετικά, συνεχίζεται και θα ενταθεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία της ΕΠΟ.

Exit mobile version