Ολυμπιακός Βόλου: Δικοί του οι Ρίζος και Τσατσαρής

Δημήτρης Ρίζος και Δημήτρης Τσατσαρής ντύθηκαν στα «ερυθρόλευκα»

Άλλες δυο μεταγραφές ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ενισχύθηκε με τον τρόπο αυτό κάτω από τα γκολπόστ και στον μεσοαμυντικό χώρο. Συγκεκριμένα, παίκτες της ομάδας είναι ο Δημήτρης Ρίζος και ο Δημήτρης Τσατσαρής.

Ο Ρίζος αγωνίζονταν στα Χανιά απ’ όπου έμεινε ελεύθερος, ενώ ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τους Λύκους την περίοδο 1999-2000 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, στο Λεωνίδιο, στον Κιλκισιακό, στον Αγρ. Αστέρα, στον Πιερικό, στη Δόξα Κατωκοπιάς, στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον Παναιγιάλειο, στον Κισσαμικό και στον ΑΟ Χανιά.

Ο 22χρονος Τσατσαρής αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος με την φανέλα του Παναιγιάλειου και στο παρελθόν στην Ηλιούπολη, στον Ηλυσιακό, στον Φωστήρα και στα Χανιά.

Η ανακοίνωση για Ρίζο: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Ρίζου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το ΑΟ Χανιά”.

Η ανακοίνωση για Τσατσαρή: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου (27/7/92) αμυντικού μέσου, Δημήτρη Τσατσαρή ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο”.

Exit mobile version