Βέλιτς: «Το καλύτερο δυνατό για να ανέβουμε βαθμολογικά»

Ο Γιάσμικο Βέλιτς δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του, στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Επισκοπής.

Εδώ και ένα 24ωρο ο Γιάσμικο Βέλιτς είναι ο νέος προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας. Ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε πως είναι απόλυτα ενημερωμένος για την αγωνιστική κατάσταση του συλλόγο και άπαντες, έχοντας οδηγό την πίστη και την αισιοδοξία, θα παλέψουν για να κρατηθούν ζωντανοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι εδώ παρ’ ότι η ομάδα έχει βρεθεί σε μια θέση δυσάρεστη. Πρόκειται για μια ομάδα που διαφημίζει το νομό και την Κρήτη. Ήρθαμε με αισιοδοξία και πίστη ότι μπορούμε πράγματι να βοηθήσουμε την ομάδα και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω και ‘μεις να βοηθηθούμε από τους ίδιους κι από το φίλαθλο κοινό. Ο σκοπός είναι ένας, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανέβουμε βαθμολογικά».

Για το αν έχει πλήρη γνώση της κατάστασης: «Οπωσδήποτε έχω γνώση για την ομάδα. Από κει και πέρα, η καλύτερη γνωριμία γίνεται μέσω της καθημερινής δουλειάς. Αν ήταν όλα καλά, η ομάδα δεν θα ήταν σ’ αυτή τη θέση. Χρειάζεται δουλειά. Προσωπικά συνηθίζω να εμπιστεύομαι τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Έτσι θα κάνω και τώρα. Αν υπάρξει η δυνατότητα να πάρουμε κάποιους παίκτες, θα το κάνουμε».

Για το πώς αισθάνεται που ξανάρχεται στην Κρήτη: «Έχω πολλούς δεσμούς με την Κρήτη. Αισθάνομαι όμορφα που αυτή τη φορά, ήρθα για να μείνω κι όχι για να την επισκεφθώ. Στη ζωή μου και στην καριέρα μου, τίποτε δεν ήρθε με ευκολία. Έχω μια δύσκολη αποστολή να επιτελέσω. Περιέχει μια δόση ρίσκου αλλά το έχω αναλάβει συνειδητοποιημένα. Το ρίσκο είναι μέσα στη ζωή. Εμπιστευόμαστε τη δουλειά μας και σε συνεργασία με τη διοίκηση, ελπίζω να κάνουμε καλύτερα πράγματα».

Για το τι είναι το πρώτο πράγμα που θα πει στους παίκτες: «Ότι τους εμπιστεύομαι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι είναι οι χειρότεροι της κατηγορίας γιατί, απλά δεν είναι. Μένει φυσικά να αποδεικνύεται αυτό που λέω και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Μιχάλης Νικολιδάκης: «Είμαστε στο δρόμο να σώσουμε τη χρονιά»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Μιχάλης Νικολιδάκης δήλωσε τα εξής: «Είμαστε όλοι εδώ για την αλλαγή προπονητή. Είμαστε χαρούμενοι που ο κ. Βέλτις και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο Ρέθυμνο για να βοηθήσουν την ομάδα μας. Πιστεύω στον κ. Βέλιτς και πιστεύω και στην ομάδα μας. Είμαστε στο δρόμο να σώσουμε τη χρονιά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Βλέπετε όλοι σας ότι, κάνουμε τη δική μας μεγάλη προσπάθεια. Αισιοδοξούμε ότι θα σώσουμε την ομάδα γιατί το αξίζει να βρίσκεται στη Β’ Εθνική».

Για το αν θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες: «Ο νέος προπονητής μας είναι εδώ για να δούμε μαζί τί μπορούμε να κάνουμε προκειμένου η ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της. Δεν έχουμε σκοπό να φύγει κανένας ποδοσφαιριστής από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Αντιθέτως, στις προθέσεις μας είναι να πραγματοποιήσουμε 4 ακόμη μεταγραφές».

Exit mobile version