Ήττα… σοκ για Πανελευσινιακό

Ο Βύζαντας Μεγάρων επικράτησε μέσα στην Ελευσίνα του Πανελευσινιακού 2-1 και σόκαρε τους γηπεδούχους την ώρα που Καλαμάτα και Παναργειακός έχασαν βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν απογοητευτικοί χωρίς ηθικό αλλά και ουσία στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα να απογοητεύσουν τον κόσμο τους. Η ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων με δυνατή άμυνα και ξαφνικές αντεπιθέσεις στάθηκε σκληρό καρύδι και έπαιξε όπως έπρεπε.

Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σταθάκη, ενώ οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 45′ με τον Φλίγκο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η «χρυσή» αλλαγή του Στασινόπουλου o Ανδριανόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πουρή δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πουρής, Στουρνάρας, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Εβερετ, Μαρής(67’Κουσκουνάς), Δουκάκης, Μακρίδης, Φλίγκος, Γκέσιος(60’Ευθυμιάδης), Δεινόπαπας(83’Γκεμίσης).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Τερεκανίδης, Αλεβίζος, Δημακάκος, Κολιόπουλος(79’Διαμαντόπουλος), Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος(87’Κουφής), Μητρόπουλος(72’Ανδριανόπουλος), Σταθάκης, Βλάχος.

Exit mobile version