Στη «μάχη» για το εισιτήριο… Παναθηναϊκός και Skoda Ξάνθη

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Ξάνθη στη Λεωφόρο… με τις δυο ομάδες να θέλουν διακαώς το εισιτήριο που θα τους στείλει στις «8» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου (19:00 OTE Sport).

Το 1-1 του πρώτου αγώνα στα Πηγάδια έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και σίγουρα αναμένεται να παιχθεί «μάχη» για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Το «τριφύλλι» έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα καθώς έχει πετύχει το ένα εκτός έδρας γκολ, ωστόσο οι Ακρίτες δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα στην κατάμεστη Λεωφόρο και θα κυνηγήσουν έως το τέλος τις ελπίδες που τους αναλογούν για την πρόκριση.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, με τους Γιώργο Κουτρουμπή και Σωτήρη Νίνη να είναι οι μοναδικοί που δεν θα δώσουν το «παρών» στη σημερινή κρίσιμη συνάντηση. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι και αυτός στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα «όπλα« στη διάθεση του, πλην των τραυματιών Χρήστου Καρυπίδη και Αντώνη Ράνου. Η αποστολή: Ζαρόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρας Γούτας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον, Μπέλιτς, Βάλτερ, Ορφανίδης Π., Καπετάνος

Exit mobile version