Κασσωτάκης: «Μας πίκρανε η ήττα»

Ο Άγγελος Κασσωτάκης αναφέρθηκε στην ήττα (1-0) του Γιούχτα από τον Αστέρα Βάρης για το πρωτάθλημα ενώ σχολίασε και την διαφαινόμενη πρόσληψη του Μανώλη Γιανναδάκη στο τεχνικό τιμ των Κρητικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας των Αχαρνών, στο «grandsport.gr»:

Για την ήττα με 0-1 από τον Αστέρα Βάρης: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αν και έγινε παιχνίδι κέντρου χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη αν και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς σε μία στημένη φάση δεχτήκαμε το γκολ που έμελλε να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και την απόδοση τους ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινα πολύ ευχαριστημένος αν και το αποτέλεσμα μας αφήνει μία πικρία αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε πλέον τα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους διαιτητές και μακάρι να έχουμε πάντα και παντού τέτοιες διαιτησίες».

Για τον Μανώλη Γιανναδάκη: «Αν θα έρθει ο Μανώλης, αυτό θα κριθεί από την διοίκηση και εκείνον, εγώ πάντως αν θα έρθει θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω πάρα πολύ καλή άποψη για εκείνον και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Γιούχτα».

Exit mobile version