Ιδανικός… αυτόχειρας ο Ηλυσιακός

Ιδανικός αυτόχειρας μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ηλυσιακός στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή, καθώς δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο ματς με τον ΑΟ Γλυφάδας μένοντας στο ισόπαλο 1-1.

Οι κιτρινόμαυροι παρότι προηγήθηκαν στο 26′ με γκολ του Κωνσταντίνου είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν στο α’ μέρος, όμως δεν το έπραξαν, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν. Συγκεκριμένα από το 65′ και έπειτα οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να ισοφαρίζουν στο 2′ των καθυστερήσεων χάρις σε προβολή του Ίκεφ.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι , με τους γηπεδούχους στο 50′ να στέκονται άτυχοι στο σουτ του Πετρόφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 64′ σε σουτ του Στρίγγα.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς) Θωμάς, Βαρδακώστας (46′ Παναγόπουλος), Σινάνι, Παϊκόπουλος (33′ Σάμαρης (67′ Αραμπατζής), Ίκεφ, Μπούμπας, Καραγιάννης, Τσιάτσιος, Κόντης Ι., Μήτρου, Πετροφ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Δήμος) Σηφάκης, Καμβύσης, Χατζηγιαννακός (81′ Φούντας), Παραράς, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης, Φλέγγας (59′ Στρίγγας), Πολυχρόνης, Κωνσταντίνου, Μητσόπουλος (75′ Στάμος), Βασιλείου.

Exit mobile version