Τοποθετήθηκαν και οι παίκτες του «Γηραιού»

Μετά την διοίκηση του Ηρακλή, οι τρεις παίκτες τους οποίους κατήγγειλε ο Γενικός Αρχηγός της Νίκης Βόλου πήραν θέση.

Οι Τάσος Κυριάκος, Δημήτρης Κοντοδήμος και Νίκος Πουρτουλίδης δήλωσαν έκπληκτοι και ταυτόχρονα αγανακτισμένοι για τις καταγγελίες εις βάρος τους.

Αναλυτικά είπαν:

«Με πολύ μεγάλη έκπληξη και ταυτόχρονα με πολύ μεγάλη αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε τις καταγγελίες που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή αθλητικού περιεχομένου, από πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, σχετικά με τον περσινό αγώνα Ηρακλής-Νίκη Βόλου. Με την παρούσα ανακοίνωση, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς και συκοφαντικές και προκαλούμε τον καταγγέλλοντα, τον υπεύθυνο της τηλεοπτικής εκπομπής και κάθε άλλο εμπλεκόμενο αφενός να δημοσιοποιήσουν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την καταγγελία και αφετέρου να καταθέσουν σχετικό φάκελο στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Επίσης δηλώνουμε ότι για την αλήθεια των πραγμάτων, το καλό της ομάδας μας και την προάσπιση της προσωπικότητάς μας, θα στραφούμε δικαστικά κατά των υπαιτίων, ζητώντας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να κινήσει ταχύτατα την σχετική διαδικασία.

Τέλος, δηλώνουμε ότι όλα αυτά λαμβάνουν χώρα την συγκεκριμένη στιγμή για τον λόγο ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου οφείλει στον δεύτερο και τρίτο από εμάς συγκεκριμένα χρηματικά ποσά, τα οποία αρνείται να μας καταβάλλει

Οι δηλούντες
1. Κυριάκος Αναστάσιος
2. Κοντοδήμος Δημήτριος
3. Πουρτουλίδης Νικόλαος».

Exit mobile version