Παναιτωλικός: Τα εισιτήρια με Εργοτέλη

Tο πρωί της Τετάρτης (4/2), λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς με τον Εργοτέλη, θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της συνάντησης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έδωσαν διευκρινήσεις για τα εισιτήρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ειδικές τιμές σε αντικείμενα στην μπουτίκ της ομάδας, όπως σε λάβαρα, φανέλα, κασκόλ. Οι τιμές των εισιτηρίων δεν θα ξεπεράσουν τα 20 ευρώ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τετάρτη, ώρα έναρξης 15.00) θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 10.00 το πρωί.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι τιμές τους έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:
Θύρα 1 (τμήματα 2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 20 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 15 ευρώ
Μικρή κερκίδα:
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 15 ευρώ, Θύρα 4 τιμή 15 ευρώ και Θύρες 3 και 5 τιμή 10 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ
Πέταλο:
Θύρες 6, 7 τιμή 5 ευρώ
Παρέχεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια για τη μεγάλη κερκίδα (Θύρες 1 και 2) και τη μικρή κερκίδα (Θύρες 3, 4, 5) και ηλεκτρονικά, μέσω του www.viva.gr».

Επίσης, οι διοικούντες την ΠΑΕ ενημέρωσαν και για τις προσφορές που ισχύουν στην μπουτίκ, επισημαίνοντας: «Προσφορές στη μπουτίκ! Από τις 10.00 έως και το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη θα είναι ανοικτή και η μπουτίκ, προσφέροντας σε όλους τους φιλάθλους ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στις φανέλες και τα είδη ρουχισμού! Μη χάσεις τη μεγάλη προσφορά: Φανέλα και ζακέτα ΜΟΝΟ 45 Ευρώ!!!

Αγόρασε την επίσημη φανέλα της ομάδας στο χρώμα που σου αρέσει: Ριγέ, μπλε, λευκή! Σορτσάκι, κάλτσες, καπέλο, φόρμα αποστολής, ζακέτα κίτρινη. Επίσης ζακέτα φούτερ και μπλούζα φούτερ. Μπλουζάκι κίτρινο ή μπλε. Σάκο αποστολής, σάκο πλάτης. Διάλεξε ανάμεσα σε πολλά αξεσουάρ: Μπρελόκ, καπέλα, λάβαρα, σημαίες, κούπες, ρολόι και άλλα είδη».

Exit mobile version