Λιόλιος: Νίκη με Ζάκυνθο

Ο στόπερ του Αιγινιακού έδωσε το σύνθημα για το τρίποντο

Αναλυτικά όσα είπε στο Pieriasport ο Βασίλης Λιόλιος:

Πόσο σημαντική ήταν η εκτός έδρας στην Καρδίτσα;

«Η νίκη μέσα στην Καρδίτσα ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή νίκη. Ήταν το πρώτο διπλό μέσα στη χρονιά, ήταν η συνέχεια καλών εμφανίσεων μας από τις οποίες όμως δεν είχαμε πάρει τα αποτελέσματα που έπρεπε και αξίζαμε. Επίσης ήταν μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς.

Δε ξεκινήσατε καλά το φετινό πρωτάθλημα αλλά αρχίσατε να βρίσκετε ρυθμό. Βοήθησαν και οι νέες μεταγραφές σε αυτό;

«Φέτος όντως δε ξεκινήσαμε όσο καλά θέλαμε αλλά το θετικό είναι ότι έχουμε αρχίσει να βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο. Οι μεταγραφές που γίνονται μέσα στη χρονιά, γίνονται για να διορθωθούν κάποια πράγματα κι ευτυχώς στην ομάδα μας γίνανε μόνο καλές κινήσεις. Αποκτήθηκαν παίκτες που θα βοηθήσουν πολύ».

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ζάκυνθο. Πώς είναι η ομάδα πριν από αυτό;

«Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει δυσκολέψει με το παιχνίδι της πολλές άλλες, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Εμείς από τη μεριά μας προετοιμαζόμαστε γι αυτό το μάτς και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Είσαι ευχαριστημένος στον Αιγινιακό; Πως αισθάνεσαι στην ομάδα του Αιγινίου.

«Είναι η τρίτη μου χρονιά στον Αιγινιακό και αυτό από μόνο του δηλώνει πόσο ευχαριστημένος και δικαιωμένος είμαι για την επιλογή μου να έρθω σε αυτή την ομάδα».

Exit mobile version