Ηρακλής: Η προσοχή στο Κύπελλο – «Non stop» ενόψει Πανιωνίου

Άπαντες στο στρατόπεδο του «Γηραιού» επικεντρώνουν την προσοχή τους στο επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο

Αυτό είναι το κλίμα που επικρατούσε χθες στη Μίκρα, μία ημέρα μετά το εύκολο 3-0 επί του Τύρναβου και την επίτευξη της δωδέκατης νίκης σε σύνολο δεκαπέντε αγώνων. Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου λειτούργησε για ακόμη μία φορά τη φετινή χρονιά εξαιρετικά, διαθέτοντας στο παιχνίδι του πολλά από τα στοιχεία με τα οποία έχει «ποτιστεί» από την έναρξης της αγωνιστικής χρονιάς. Χρονικά περιθώρια για εφησυχασμό-και για ξεκούραση συγχρόνως- δεν υπάρχουν, καθώς την Τετάρτη ακολουθεί ο πρώτος αγώνας για τους «8» του κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Με τον Ημίθεο να στοχεύει στην πραγματοποίηση του πρώτου βήματος για πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ως είθισται την επομένη αναμέτρησης όσοι αγωνίστηκαν ακολούθησαν αποθεραπεία, με το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό. Στο διπλό διάρκειας ενενήντα λεπτών αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είχαν συμμετοχή με τον Τύρναβο με την ομάδα του Τύρναβου. Νικήτρια αναδείχτηκε η πρώτη ομάδα με σκορ 4-0 με τέρματα των Γιάννη Πασά, Νίκου Αγγελούδη, Μανώλη Ζαμπάζη και Κοσμά Τσιλιανίδη. Δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και συγκεκριμένα οι Πουρτουλίδης και Τόσκας, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σιατραβάνη στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο Θεσσαλός μέσος τραυματίστηκε-υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι- στον προχθεσινό αγώνα και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει οριστικά την αυριανή ημέρα.

Exit mobile version