Εκτός έδρας νίκη για Κισσαμικό

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Κισσαμικό στο Κρητικό ντέρμπι στις Αρχάνες με τον Γιούχτα, όπου επικράτησε με 0-1 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ο Κισσαμικός ήταν καλύτερος καθ” όλη την διάρκεια του αγώνα σε αντίθεση με τον Γιούχτα ο οποίος δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Λαζαρίδη. Στο 10ο λεπτό ο Κότσιας έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει σε κόρνερ. Στο 20′ από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη και κεφαλιά του Στεφανίδη η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 32′ και στο 35′ ο Λώττας με εκτέλεση φάουλ και σουτ δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Στο 72′ από προσωπική ενέργεια του Λώττα ο οποίος πέρασε και τον Δημαράκη κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να πετύχει το τελικό 0-1. Στο 90′ ο πορτιέρο του Γιούχτα έκανε πολύ σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Σουμπασάκη, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κισσαμικός έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βιδάλης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Παναγιώτοπουλος, Κορτσινίδης, Μιχελακάκης, Ζαφειρίδης, Ηλιόπουλος, Ρόβας.Μυλώνας,

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Κότσιας, Βιδάλης, Τζανής, Φραγκουλάκης, Σεληνιωτάκης, Τσερκέζος, Σουμπασάκης, Στεφανίδης , Λώττας, Τσικουδάκης (λτ Βλάχος)

Πηγή: grandsports.gr

Exit mobile version