Παραμένει στην κορυφή ο Πανσερραϊκός

Με διπλό από την Αρναία πέρασε ο Πανσερραϊκός, αφού κέρδισε τον τοπικό Απόλλωνα με 1-0 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Γ’Εθνικής.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Θανάσης Μουτεσίδης στο 43ο λεπτό που ήταν ικανό για να δώσει τη νίκη. Ντεμπούτο στον αγώνα έκαναν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας ο Εγκούτου Ολίσε που ξεκίνησε ενδεκάδα και ο Σωκράτης Τσουκαλάς που πέρασε ως αλλαγή. Κέρδισαν την μάχη της κερκίδας οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού, οργανωμένοι και μη που βρέθηκαν στην Αρναία για να υποστηρίξουν την ομάδα.

Στο πρώτο μέρος στο ματς δεν έγιναν πολλές φάσεις, με τον Πανσερραϊκό να προσπαθεί να πετύχει το γκολ. Το κατάφερε με τον Μουτεσίδη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και σε μια αντεπίθεση με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μπαίνει μέσα στην περιοχή και να πλασάρει σωστά για να κάνει το 0-1.

Στην επανάληψη, ο Πανσερραϊκός είχε μια ανούσια υπεροχή, όμως δεν δυσκολευόταν αμυντικά ιδιαίτερα. Στο 77ο λεπτό ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-2, το πλασέ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα έχασε ευκαιρία ο Τσουκαλάς, για να πετύχει και άλλο γκολ. Μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα κράτησε το αποτέλεσμα που έδωσε ένα ακόμα διπλό στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ.Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Δ. Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Σιάκκας, Καψάλης, Τσιμίκας, Ολίσε, Μουτεσίδης, Ραχίμ (63′ Μπονέρης), Ναουμτσέφσκι, Γαϊδαρτζής.

Πηγή: fonh.gr

Exit mobile version