Αμανατίδης: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας… κοιτάμε μπροστά»

Ο Περικλής Αμανατίδης παραδέχτηκε πως το σημερινό (8/2) αποτέλεσμα ήταν κακό για τον Αγροτικό Αστέρα, ωστόσο υπογράμμισε πως άπαντες πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να τα δώσουν όλα για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την ήττα (3-2) από τον Πιερικό στον Εύοσμο: «Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλή, δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο φάγαμε ένα γκολ το οποίο και μας σκότωσε. Αναφέρομαι στο δεύτερο τέρμα το οποίο ήταν κρύο. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και αντιδράσαμε κάπως σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες έτσι πρέπει να γίνει και στην δική μας. Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να κοιτάξουμε μπροστά και να μπορέσουμε να αλλάξουμε την βαθμολογική μας θέση. Μόνο αν δεν έρθει απογοήτευση και δεν πειραχθούν τα νεύρα η ομάδα θα ανταποκριθεί. Ο Αγροτικός έχει αλλάξει πολύ στην βαθμολογία κάτι το οποίο έχει γίνει και στο παρελθόν».

Για τα νεύρα που είχαν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν πιστεύω ότι τα νεύρα προέρχονται από έλλειψη πάθους. Είναι ένα θέμα το οποίο θα μιλήσω με τα παιδιά και το οποίο θα το λύσουμε».

Για το γκολ του Πιερικού από ελεγχόμενη θέση και για την ανατροπή του Στεφανίδη από τον Καρτσαμπά: «Σε έναν αγώνα γίνονται πολλά φάουλ και αμφισβητούμενες φάσεις τις αποφάσεις των οποίων τις παίρνει ο διαιτητής. Για το γκολ του Πιερικού δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, ενώ για την φάση του Στεφανίδη θεωρώ ότι είναι πέναλτι».

Exit mobile version