Γκέλα για Αιολικό

Ο Αιολικός ήρθε ισόπαλος 1-1με την Αχαϊκή στην Κάτω Αχαγιά, χάνοντας πολύτιμο έδαφος από την κορυφή του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 16ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Γάλα. Μάλιστα στο 45′ λίγο έλειψε οι νησιώτες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά για «κακή τους τύχη» ο Δρακόπουλος απέκρουσε σωτήρια την μπάλα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μίχου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο διαιτητής ακύρωσε γκολ που πέτυχε ο Ζαγοριανός στο 52ο λεπτό. Ωστόσο έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παπαζούδη, με τον Αποσκίτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-1 από την άσπρη βούλα. Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Κωνσταντινόπουλου έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο, όταν στο 77′ το σουτ του Κυριαζόπουλου τράνταξε το δοκάρι του Γόμου.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΗ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Δρακόπουλος, Μπάζος, Κωστής, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Γεωργίου, Κυριαζόπουλος (86′ Καρράς), Γιουβανέλης (74′ Αυγερινός), Ντεντόπουλος, Δημητρακόπουλος (81′ Αθανασόπουλος), Αποσκίτης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Γόμος, Σαμπάνης, Μαγγανάς, Μπακάλης, Ζαγοριανός, Παπαζούδης, Γάλας, Μίχος, Τόρες (74′ Σπανός), Μιχαλάκης (64′ Λαλάς), Μανουσάκης

Exit mobile version