Πήρε τη νίκη ο Βατανιακός

Ένα από τα τελευταία χαρτιά τους έπαιξαν Βατανιακός και Μακροχώρι με την ομάδα της Πιερίας να δείχνει πιο αποφασισμένη στο πρώτο μέρος, να σκοράρει και να παίρνει τελικά δίκαια τη νίκη.

Η ομάδα της Ημαθίας στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε και δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Τζήμα, καμία όμως τόσο επικίνδυνη ώστε να απειληθεί άμεσα ο τερματοφύλακας της Κατερινιώτικης ομάδας.

Εξαίρεση αποτελεί η φάση του 50ου λεπτού που ο Αργυρόπουλος σούταρε, ο νεαρός γκολκίπερ του Βατανιακού απέκρουσε δύσκολα το σουτ βρίσκοντας την μπάλα όσο χρειαζόταν ώστε αυτή να καταλήξει στο κάθετο δεξί δοκάρι του και με δεύτερη προσπάθεια να την απομακρύνει σε κόρνερ.

Αυτή ήταν η φάση την οποία δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν τελείωσε αίσια για αυτούς με τον Βατανιακό να σκοράρει με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Δαδάκος στο 53΄όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Μακροχωρίου και με εύστοχη εκτέλεση ο Λαζαρίδης έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκαν στο 25΄οι Ποτουρίδης και Οκόγκο.

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Δράγκου με εξαίρεση αυστηρότατες κόκκινες σε Ποτουρίδη και Οκόγκο. Από μια κίτρινη θα ηρεμούσε τους δυο παίκτες. Βοηθοί του οι Νταβέλας και Χριστάκογλου

Βατανιακός: Τζήμας, Σκούρτι, Χαρτοματζίδης (58′ Χαλκιαδάκης), Παναγιωτίδης, Καραγιάννης, Παπανδρέου(73′ Θ. Καρτσαμπάς), Λαζαρίδης, Μπουστάντζη , Δαδάκος(58′ Γ. Παναγιωρίδης) παναγιωτιδης, Ποτουρίδης, Καρτσαμπάς.

Μακροχώρι: Κύρου, Κωτσόπουλος, Μπλούκας, Κιβρακίδης, Αραμπατζής, Τσίκος, Καγιαούλου, Πατσιαβούρας, Οκόνγκο, Ζαχαρουδάκης, Αργυρόπουλος.

Exit mobile version