Όγδοη συνεχόμενη ήττα για τον Ορφέα

Ο Ορφέας πάλεψε αλλά δε μπόρεσε να αποφύγει την 8η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων να παίρνει το “τρίποντο”

Καθοριστικό σημείο που έκρινε πολλά στην τελική έκβαση, ήταν η αποβολή με 2η κίτρινη(κόκκινη) στο 38′. Ο επιθετικός του Ορφέα αποβλήθηκε αδικαιολόγητα, αφού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, προς τον διαιτητή.

Ο Πολίτης στο 58′ πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων που είχε και δυο δοκάρια. Με τον Χιονίδη στο 56′ και με τον Πολίτη στο 76′. Σίγουρα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο β’ μέρος και εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή.

Ο Παντελής Στυλιανού έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Ορφέα, που μέχρι την κόκκινη του Σαββελίδη, κρατούσε μάλλον εύκολα το 0-0.

Στη συνέχεια όμως ήταν δύσκολο, να αντέξει και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τους 3 βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠ.: Ζιάκας, Βόσδου, Παπαϊωάννου, Κραγιόπουλος, Κουρδάκης, Γιαξής, Πολίτης, Χαψάς (63΄ Σαράφογλου), Χιονίδης, Σαπιασβίλι (56΄ Γιώγος), Μαυρίδης (90΄ Καρατζάογλου).

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛ.: Κοσμίδης, Αϊβάζης, Ουζούνογλου, Σκέντος, Βανστάιν, Τσίτσι, Σαβελίδης, Χριστοδουλίδης (84΄ Τριανταφυλλίδης), Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Τορεζάνι (86΄ Βακιρτζής).

Πηγή: proininews.gr

Exit mobile version