Σοκ στο τέλος… για Καλαμάτα

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Καλαμάτα έχασε κυριολεκτικά στο παρά πέντε τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τον Βύζαντα Μεγάρων να κάνει το 1-1 στο 85ο λεπτό.

Η «Μαύρη Θύελλα» που αναζητάει εδώ και καιρό το τρίποντο μέσα στο σπίτι της δεν άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έφεραν το ματς στα ίσα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 14′ με τους «κιτρινόμαυρους να διαμορφώνουν το τελικό 1-1 πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί (χωρίς τις καθυστερήσεις) ο αγώνας, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Κολιόπουλος.

Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 67′ με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Νιφορόπουλου, ο οποίος καθυστέρησε να χτυπήσει ένα πλάγιο άουτ. Όπως ήταν φυσικό το γεγονός αυτό προκάλεσε τις έξαλλες διαμαρτυρίες των «μελανόλευκων».

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος (86′ Τσιφλίδης), Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Τσάτσος (72′ Κορκοντζέλος), Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας (65′ Ζαχαρόπουλος), Σκάρος, Καλαντζής

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Τερεκανίδης, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Διαμαντόπουλος (69′ Κολιόπουλος), Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Ανδριανόπουλος, Παπαδόπουλος (87′ Αλεβίζος), Στρατάκης, Βλάχος (55′ Μητρόπουλος)

Exit mobile version