Νοσοκομείο ο Πανηλειακός

Πονοκέφαλο προκαλεί στον Πέτρο Δημητρίου η 11αδα που θα χρησιμοποίησει στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή (10/11 18:00). Πάση θυσία το τρίποντο θέλουν άπαντε στον Πανηλειακό, αφού έχουν μείνει χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Νοκ άουτ εδώ και καιρό ο Καραπέτσας, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από το χειρουργίο στο οποίο υποβλήθηκε στην Ελβετία. Σύμφωνα με ιατρικές εκτιμήσεις, ούτε ο Κωνσταντινίδης είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αν και έβγαλε τον νάρθηκα από το χέρι του δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας. Στο μεταξύ εκτός θεωρούνται οι Σταματής και Θωμόπουλος που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Παράλληλα θεραπευτική αγωγή ακολουθεί και ο τραυματίας Όσκαρ Ροντρίγκεζ. Τέλος απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι Νάστος και Λιόσης οι οποίοι αποβλήθηκαν στον προηγούμενο παιχνίδι με τον Φωκικό.

Οι πολλαπλοι τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών του, αναγκάζουν τον τεχνικό της πυργιώτικης ομάδας να στραφεί στην ομάδα Κ-19. Μάλιστα στο προηγόυμενο ματς κόντρα στο Φωκικό ο νεαρός Δημητρακόπουλος πήρε το βάπτισμα του πυρός Δημητρακόπουλος, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ωστόσο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Παπαδημητρίου και Οικονομάκος. Οι «μικροί» φαίνεται να είναι έτοιμοι να αρπάξουν την μεγάλη ευκαιρία που τους δίνεται καθώς βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version