ΠΑΟ Βάρδας: Αναταράξεις στο εσωτερικό

Πικρία κι απογοήτευση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΒ την επομένη της «λευκής» ισοπαλίας με τον Ζακυνθιακό, διότι η ομάδα της Βάρδας έχει παράπονα από τη διαιτησία

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της «Μπάρτσα», για πολλοστή φορά φέτος ο ΠΑΟΒ πέφτει «θύμα» των διαιτητικών αποφάσεων και μάλιστα μέσα στο ίδιο του το «σπίτι». Ένα πεντακάθαρο γκολ που δεν μέτρησε κι δύο περιπτώσεις πέναλτι, που ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια, ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι για τους «πράσινους», καθώς κάποιοι δε σέβονται τους κόπους τους, όπως επεσήμαναν κι άνθρωποι της ομάδας από την Ηλεία.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Γιώργος Στράντζαλης στις δηλώσεις του δε μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια του, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του: “Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου σ’ ένα πολύ άσχημο τερέν. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο επιβάλαμε πλήρως το ρυθμό μας και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μας αδικεί. Είναι άδικο τέτοιες προσπάθειες να μην γίνονται σεβαστές από τους διαιτητές, γιατί θεωρώ ότι στο προχθεσινό παιχνίδι αδικηθήκαμε, τόσο στη φάση του γκολ του Ανδριέλου όσο και στις δυο περιπτώσεις πέναλτι. Άλλωστε είναι εμφανές από τα στιγμιότυπα του αγώνα, ότι έχουμε δίκιο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στράντζαλης.

Exit mobile version