Νέα αναβολή στο Έβρος Σουφλίου – Δόξα Δράμας

Με την σύμφωνη πρόταση του Έβρου Σουφλίου και της Δόξας το παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στις δύο ομάδες οδεύει ολοταχώς για νέα αναβολή

Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο του Σουφλίου λόγω της πλημμύρας με την στάθμη του νερού να κυμαίνεται συνέχεια στα ίδια επίπεδα και σε κάποια σημεία να φτάνει κοντά στο ενάμιση μέτρο, ο αγωνιστικός χώρος του θα είναι εκτός λειτουργίας για πολλές μέρες ακόμη.

Ωστόσο, οι διοικούντες της ακριτικής ομάδας αναζήτησαν άλλο γήπεδο για τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Αρχικά, απευθύνθηκαν στο κοντινότερο Διδυμότειχο όπου όμως τους περίμενε μια αρνητική έκπληξη καθώς οι απαιτήσεις των γηπεδούχων, που συνοδεύτηκαν με ανάλογες πιέσεις και προς την δημοτική αρχή,, τους οδήγησαν στο να αποκλείσουν την συγκεκριμένη περίπτωση. Στην συνέχεια απευθύνθηκαν στο δήμο Ορεστιάδας και την τοπική ομάδα όπου αντίθετα έλαβαν την πλήρη στήριξη με την ανά πάσα στιγμή διάθεση του δημοτικού σταδίου.

Σχετική ανακοίνωση έδωσε στην δημοσιότητα η διοίκηση του Έβρου μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου που έγινε αργά, το βράδυ της Δευτέρας, όπου περιγράφουν όλη την κατάσταση και το πώς διαμορφώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου:

«Το διοικητικό Συμβούλιο του Έβρου Σουφλίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Ορεστιάδας κο Μαυρίδη Βασίλειο καθώς επίσης και τον πρόεδρο του Ορέστη Ορεστιάδας Βάγιο Αλεξακούδη για την παραχώρηση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ορεστιάδας ,ώστε η ομάδας μας να δώσει τα κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια με τη Δόξα Δράμας και τον Απόλλωνα Αρναίας στο πρωτάθλημα Γ εθνικής κατηγορίας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε στις δύσκολες περιπτώσεις μετράς τους φίλους σου και εντοπίζεις τους εχθρούς σου !

Είμαστε ευγνώμονες προς τους φίλους μας που σπεύδουν να μας στηρίξουν στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει τούτες τις ώρες το Σωματείο μας.

Μας στεναχώρησε η απαίτηση του συλλόγου ΑΕ Διδυμοτείχου που ζητούσε τα μισά χρήματα από τις εισπράξεις των εντός έδρας αγώνων !!!

Ο καιρός έχει πάντοτε γυρίσματα (είναι νόμος που κανείς μας δεν είναι σε θέση να αποφύγει) και
που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τις εντελώς προσωρινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε απαιτώντας διάφορα οικονομικά και ανταποδοτικά ανταλλάγματα για τη χρήση του κατά τα άλλα δημοτικού σταδίου !!!

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι σε κάθε περίπτωση που θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε φίλους και αντιπάλους, απλά θα το κάνουμε χωρίς να αναμένουμε κανενός είδους αντάλλαγμα.

Δ.Σ Εβρος Σουφλίου»

Exit mobile version