Ηρακλής: Έτοιμος για ακόμη μία «ροπαλιά» κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Ηρακλής υποδέχεται (16:00 OTE TV) τον Πανιώνιο και με… σπασμένα φρένα ετοιμάζεται να παρασύρει ακόμη ένα εμπόδιο στο πέρασμά του.

Η προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση στη Μίκρα. Αποφεύχθηκε προπόνηση στο Καυτανζόγλειο ελέω των συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων. Οι απουσίες των Σάββα Σιατραβάνη και Παύλου Κυριακίδη οριστικοποιήθηκαν και τυπικά. Αυτή του Κοζανίδη εξτρέμ έχει να κάνει και με την προφύλαξή του ενόψει της συνέχειας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει επιλογές, έχει και επιστροφές. Συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα επανέρχονται Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι και Νίκος Πουρτουλίδης που εξέτισαν ποινές. Στην αποστολή που ανακοινώθηκε ο Ηρακλής μετρά τρεις παίκτες κάτω των 21, τους Λαδά, Ζαμπάζη και Τσιλιανίδη.

Με το Νίκο Παπαδόπουλο να ετοιμάζει ενδεκάδα νίκης, στόχος του Ηρακλή είναι να σκοράρει, να κερδίσει με σκορ που του πολλαπλασιάζει ελπίδες πρόκρισης στους «4» και δη να μην δεχθεί γκολ. Η «καθαρή εστία» σε διπλές αναμετρήσεις πάντα αποτελεί πλεονέκτημα.

Επιθετική τακτική, κυκλοφορία της μπάλας και πίστη στο πλάνο. Στο σχήμα επίκεινται αλλαγές. Εκ του αποτελέσματος και στο πρόσφατο παρελθόν δεν επηρεάζουν την ποιότητα και τη δυναμική της ομάδας. Οι Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Κάσσος, Τσιλιγκίρης και Περόνε εμφανίζονται οι επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα. Η αποστολή συνολικά αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Λαδά, Μπουκουβάλα, Σαραμαντά, Καρασαλίδη, Στάμου, Τσιλιανίδη, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδη, Πασά, Ζαμπάζη, Βαλεριάνο, Μπαρτολίνι, Κάσσο, Λουκίνα, Ζιαμπάρη, Τσιλιγκίρη και Αγγελούδη.

Exit mobile version