Απόλλων Σμύρνης: Τα εισιτήρια με Καλλιθέα

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό της για τα εισιτήρια του αγώνα με την Καλλιθέα, όπου θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (16/2 16:00 OTE TV).

Στα του πρωταθλήματος έχει στρέψει την προσοχή της πια η «Ελαφρά Ταξιαρχία», μετά και το 1-1 με τον ΑΟ Χανιά για τον θεσμό του Κυπέλλου, στον πρώτο προημιτελικό. Οι ιθύνοντες των «μπλε» θέλησαν να αποσαφηνίσουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα «μαγικά χαρτάκια» της αναμέτρησης με την Καλλιθέα.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Καλλιθέα (Δευτέρα, 16/2/2015, 16:00) για την 17η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 14:00. Οι φίλαθλοι της Καλλιθέας που θα προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6 ενώ εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 3 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.
Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 1Α: 5 ευρώ (μειωμένο)
Θύρα 1B: 10 ευρώ
Θύρα 2Α:10 ευρώ
Θύρα 3: 5 ευρώ (μειωμένο)
Θύρα Ε (Κεντρική): 15 ευρώ
Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών».

Exit mobile version