ΑΕ Σπάρτης: Με τριάρα και Αναστασάκο στην κορυφή

Πολλά γκολ και όμορφο θέαμα προσέφεραν στους οπαδούς τους οι παίκτες του Αργύρη Κατσίχτη νικώντας τον Ατρόμητο Συκέας 3-1

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης για να απολαύσει από κοντά το συγκρότημα του Αργύρη Κατσίχτη.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάθος, έκαναν πολλές ευκαιρίες και κατάφεραν να επιτύχουν τρία γκολ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Α.Ε. Σπάρτη: Γαρόζης, Πρασσάς (46′ Ντορίν), Γκίτζιας Β., Σπηλιωτόπουλος, Κόπελας, Γεωργακόπουλος (70′ Αϊβαλιώτης), Πολυκρέτης (60′ Πετρόπουλος), Σεμερτζίδης, Κορώνης, Τσούκλης, Αναστασάκος.

Ατρόμητος Συκέας: Παναρίτης, Μάρσης, Αναστασάκης, Τραϊφόρος ‘Αρης (Κλάψης), Λάτσης, Αλεξάκης, Πορφύρης, Σαργκάνης, Χριστάκος, Κουτρουλάκης Αλ., Κουτρουλάκης Γ. (Γραμματικάκης)

Το ματς

Α’ ημίχρονο

25ο λεπτό και έπειτα από λάθος αμυντικού της Συκέας η μπάλα προσκρούει στο δοκό. Λίγο αργότερα και ενώ οι γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει κατά κράτος στο γήπεδο ο Γεωργακόπουλος στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Β’ ημίχρονο

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ξεκινά με αλλαγή για τους γηπεδούχους. Στον αγωνιστικό χώρο περνά ο Ντορίν.

Γκοοολ! Γεωργακόπουλος στο 48ο λεπτό και 1-0 για τους Σπαρτιάτες!

2-0 από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο «φονιάς» Ηλίας Αναστασάκος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να επιτύχει 5 γκολ στο λακωνικό πρωτάθλημα.

Ο Χριστάκος αναλαμβάνει να ετελέσει το φάουλ που έχει κερδίσει ο Ατρόμητος Συκέας. Στήνει την μπάλα λίγο πιο κάτω από το κέντρο και με όμορφη εκτέλεση τη στέλνει στα δίχτυα του Γαρόζη.

Γκοοολάρα! Ο 16χρονος Σαραντόπουλος βρίσκεται πλάγια λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ζυγίζει το σουτ και στέλνει την μπάλα να αναπαυθεί στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του Παναρίτη.

Νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον συνήθη ύποπτο Τσούκλη.

Τέλος του ματς. Άλλοι τρεις βαθμοί…

Exit mobile version