Γιόβετιτς: «Ο Πελεγκρίνι με… σκότωσε»

Μεγάλη ήταν η απογοήτευση του Στέβαν Γιόβετιτς αναφορικά με την απόφαση του Μανουέλ Πελεγκρίνι να τον αφήσει εκτός λίστας Champions League

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του 25χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι ο προπονητής του ουσιαστικά τον «σκότωσε» με αυτή του την απόφαση.

«Αξίζω να παίζω στο Champions League και το ξέρω. Το είπα και στον προπονητή μου όμως δεν ήθελε να με ακούσει. Ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο για να παίξω στο Champions League. Ο Πελεγκρίνι με “σκότωσε” με αυτή του την απόφαση. Όλοι μου λένε ότι είμαι ένας καλός παίκτης, όμως είναι ξεκάθαρο ότι εκείνος δεν πιστεύει το ίδιο. Είμαι πολύ απογοητευμένος, και θα συνεχίσω να είμαι. Η απόφαση δεν ήταν σωστή, ούτε δίκαιη», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Φιορεντίνα που στη συνέχεια τόνισε ότι το καλοκαίρι θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγει από τον σύλλογο.

«Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον μου. Θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι και θα σκεφτώ τότε. Ίσως φύγω από την Μάντσεστερ Σίτι και αυτό γιατί βλέπω ότι ο προπονητής μου βάζει άλλους παίκτες πάνω από μένα, άρα, ίσως είναι ένα μήνυμα ότι δεν με υπολογίζει πια», κατέληξε.

Exit mobile version