Επιτέλους διπλό για την Επισκοπή

Κάτι παραπάνω από θετική ήταν η επέλαση της Επισκοπής στα Ψαχνά, η οποία επικράτησε 3-1 απέναντι στην ομώνυμη ομάδα του Ηρακλή για το πρωτάθλημα.

Με αυτό το τρίποντο οι Ρεθυμνιώτες παραμένουν ζωντανοί στο παιχνίδι της παραμονής στη Football League… με ένα σούπερ Νικόλτση. Αντίθετα οι «πράσινοι» γνώρισαν μια εκτός προγράμματος ήττα και μπήκαν σε περιπέτειες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 40′ με τον Νικόλτση με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Ράντι στο 65ο λεπτό της συνάντησης. Ωστόσο, οι παίκτες του Βέλιτς αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι και στο τέλος πανηγύρισαν τρεις λυτρωτικούς βαθμούς. Ο Νικόλτσης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 74, με τον Βιγιαφάνε να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (36′ Τσιμόντζι), Σικαλιάς, Β. Πατσατζόγλου, Χ. Πατσατζόγλου (72΄ Τσούπρος), Γουόρντεν, Ενρίκο, Μπαλαράμπε (46′ Ράντι), Ίβκοβιτς, Νικολίτσης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δρακάκης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτόρος, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Νικολακάκης.

Exit mobile version