Τους «λύτρωσε» ο Φουρτάδο

Έστω και αγχωτικά, ο Παναιγιάλειος πανηγύρισε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο χάρη στο τέρμα του Εμίλιο Φουρτάδο, με τους «μελανόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Άλιμο.

Αμφότεροι ήθελαν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που μπήκαν για τα καλά… σε περιπέτειες.

Οι δυο ομάδες έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το δοκάρι καθώς βρήκε το δοκάρι, μια για λογαριασμό της αθηναϊκής ομάδας με τον Παντέλη στο 3′ και μια για τη «Μαύρη Θύελλα» στο 6′ με τον Φουρτάδο. Σε μια φάση καραμπόλα στο 34′, ο Μίλιεβιτς εκτέλεσε το κόρνερ ο Ιωάννου πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ουρτάδο τη δεύτερη, η οποία έμελλε να είναι και η τυχερή, αφού έγινε το 1-0.

Στο 68′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τσαρτσαρή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα επτά λεπτά αργότερα επανήλθε η αριθμητική ισορροπία, εξαιτίας της αποβολής του σκόρερ, Εμίλιο Φουρτάδο (δεύτερη κίτρινη). Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι παίκτες του Γκουτσίδη πήραν μια τεράστια ανάσα ενόψει του «Μαραθωνίου».

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Μπούνας (92′ Σπίνουλας), Ουρτάδο (84′ Τζημογιάννης), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Ρουμπουλάκου, Πιζ (75′ Καμινιώτης), Φουρτάδο, Μίλιεβιτς

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Γαβριήλ (84′ Χαροντάκης), Τσατσαρής, Μπεριέξ, Παντελής (63′ Άλεξ), Νικολόπουλος, Κάρδαρης (58′ Κωστάκης), Καρακώστας, Ιωάννου, Μπονγκ, Σαγανάς

Exit mobile version