Σάρωσε ο Πανελευσινιακός

Το 3×3 στον πάγκο του Πανελευσινιακού έκανε ο Σταύρος Ψιμουλάκης που είδε την ομάδα του να σαρώνει 4-0 την Αχαϊκή και να ανεβαίνει στην κορυφή του ομίλου.

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για άνοδο έκανε ο Πανελευσινιακός. Η ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη συνεχίζει την αντεπίθεσή της, τρέχοντας σερί 3×3 απ’ τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ο σύλλογος της Ελευσίνας επικράτησε εύκολα 4-0 της Αχαϊκής και με το νέο τρίποντο σκαρφάλωσε στην κορυφή του τρίτου ομίλου, σε συγκατοίκηση με τον Παναργειακό.

Μπορεί στο 17′ ο Κουσκουνάς να σημάδεψε στο δοκάρι, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα κι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Κι αφού οι φιλοξενούμενοι στις δύο καλές στιγμές που είχαν στην πορεία δεν σκόραραν, ήρθε ο Δουκάκης να… κλειδώσει (31′) το τρίποντο των γηπεδούχων.

Το show δεν σταμάτησε εκεί για τον Πανελευσινιακό που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 62′ με τον Γκεμίση, προτού επτά λεπτά αργότερα έρθει ξανά ο Κουσκουνάς και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνει το τελικό 4-0 μέσα σε θριαμβευτικό κλίμα!

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πουρής, Κωνσταντινίδης,Παπαπαναγιώτου, Χαρούζα (57’Τσίγκρος), Ριζογιάννης,Μαρής(78’Μπουσινάκης), Δουκάκης, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γκεμίσης(78’Ευθυμιάδης), Φλίγκος.

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Ατματζίδης, Κωστής (80′ Καρρας), Πετροπουλος, Λαμπροπουλος, Γεωργιου, Γιοβανελης (45′ Νιαρος), Κυριαζόπουλος, Τεντοπουλος (60′ Φραγκουλιας), Δημητρακοπουλος, Αποσκιτης.

Exit mobile version