«Χρυσή» νίκη για τον Άρη και… ροντέο στο τέλος

Σ’ ένα παιχνίδι με κακή ποιότητα, ο Αρης πήρε μια μεγάλη νίκη. Αντίθετα ήταν η 9η σερί ήττα του Ορφέα που φαίνεται να επιζητά από εδώ και πέρα το θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία

Ο Αρης από το 65′ και μετά ήταν καλύτερος. Ο Ορφέας δεν είχε ψυχισμό. Πολύ αγχωμένος, δε δημιούργησε ούτε μια κλασσική ευκαιρία.

Πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη, όπου παίκτες ατού δε βοήθησαν καθόλου.

Η ομάδα του Ακροποτάμου αρχικά έπαιξε πολύ κλειστά με τη γνωστή τακτική του Βάβαλη, έχοντας 5 αμυντικούς.
Σταδιακά όμως πήρε τον έλεγχο του αγώνα και άρχισε να απειλεί την εστία των γηπεδούχων, που δεν είχαν λύσεις σε όλες τις γραμμές.
Στο τελευταίο10λεπτο, ο Αρης πίεσε σε μεγάλο βαθμό. Κυρίως με στημένες φάσεις.

Στο 87′ ο Παγκάκης έκανε ένα τραγικό λάθος και ο Γιόβτσεφ αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή.

Ηταν ένα ματς τακτικής όπου οι φιλοξενούμενοι το κέρδισαν δίκαια, σε τελική ανάλυση. Ο Ορφέας δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που βλέπαμε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Οι μεταγραφικές επιλογές το Γενάρη, δε μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Λίγα πράγματα. Επίσης Τορεζάνι, Τσίτσης και Κερμενίδης είναι σε κάθετη πτώση. Παίκτες που έκαναν τη διαφορά στα πρώτα ματς.

Ο Αρης είχε σταθερούς σε απόδοση τον Κωνσταντινίδη σε ρόλο αριστερού πλάγιου αμυντικού, αλλά και τους υπόλοιπους αμυντικούς.

Επεισόδια στο τέλος

Σοβαρά επεισόδια ξετυλίχθηκαν στον τέλος του αγώνα. Έγινε… ροντέο. Όλα ξεκίνησαν από τον Σεφερίδη που δίχως λόγο προκάλεσε την απογοητευμένη κερκίδα αλλά και τους παίκτες των γηπεδούχων. Η φράση «γατάκια που είσαστε τώρα» που είπε ο Σεφερίδης ήταν η αρχή για να ανάψουν τα πνεύματα για να δεχθεί επίθεση στη φισούνα από παράγοντες των γηπεδούχων και να ακολουθήσει γενική σύρραξη, που κράτησε αρκετά λεπτά.

Πηγή: proininews.gr

Exit mobile version