Δημητρίου: «Έγιναν φάσεις… αλλά δεν τα καταφέραμε»

Ο Πέτρος Δημητρίου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του, ερχόμενος στο Αίγιο.

Ο τεχνικός του Αλίμου μίλησε για την πρώην του ομάδα τον Παναιγιάλειο, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στο χθεσινό (15/2)παιχνίδι των δυο ομάδων. Όπως υποστήριξε, αμφότεροι δημιούργησαν ευκαιρίες και το ματς θα κρινόταν στο ποιος θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την ήττα (1-0) στο Αίγιο:

«Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που βρίσκομαι ξανά με ανθρώπους που είναι αγαπητοί. Πέρασα εδώ στο Αίγιο ένα χρόνο πάρα πολύ καλά, έχω κάνει πάρα πολλούς φίλους και είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που με δέχτηκε ο κόσμος, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που είχαμε κάνει τότε για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Αυτό που έχω να πω για τον Παναιγιάλειο είναι πως είναι μία ομάδα που πιστεύω ότι βρίσκεται σε μικρή κατηγορία και το λέω μέσα από την καρδιά μου. Έχω περάσει 22 ομάδες και είναι μία από τις τρεις-τέσσερις ομάδες που έχω εκτιμήσει και έχω αγαπήσει. Η φετινή πορεία του με έχει αφήσει άφωνο, διότι πίστευα ότι θα ήταν μία από τις ομάδες που θα μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους της και να καταφέρει να φτάσει εκεί που πρέπει γιατί με το λαό αυτό που έχει και την αγάπη που δείχνει ο κόσμος, δεν έχω ξαναδεί σε άλλη ομάδα.

Για το παιχνίδι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο που κέρδισε. Είχαμε ένα δοκάρι εμείς, είχε ένα δοκάρι το Αίγιο. Από κει και πέρα ήταν ποιος θα βάλει το γκολ. Έτυχε να το βάλει ο Παναιγιάλειος σ’ ένα στημένο, όπου εκεί αδρανήσαμε λιγάκι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμαστε καλύτεροι εμείς. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, παίξαμε πιο επιθετικά έγιναν κάποιες φάσεις όμως δεν τα καταφέραμε.

Από κει και πέρα πιστεύω ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε, αφού και οι δύο ομάδες δεν είχαμε πολύ καλό θέαμα, ούτε εμείς είμαστε καλοί επιθετικά όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τα Ψαχνά. Όμως στην Football League ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Το μυστικό είναι να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ήδη θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι στον προπονητή του Παναιγιάλειου καλή επιτυχία και στην ομάδα να φτάσει εκεί όπου εγώ πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκεται, δηλαδή στην Α΄ Εθνική. Ευχαριστώ πάρα πολύ και για τη φιλοξενία της ομάδας που ήταν εξαιρετική και για τους ανθρώπους που με υποδέχτηκαν με πολύ αγάπη και φιλία».

Πηγή: aigialeiaspor

Exit mobile version