Σιακάρας: «Όσοι δεν μπορούν ας αποχωρήσουν»

Επιστολή στον κόσμο του Ιωνικού αποφάσισε να απευθύνει ο Φώτης Σιακάρας, τονίζοντας πως θα συνεχίσει την προσπάθεια, ενώ όσοι δεν μπορούν, ας αποχωρήσουν

Ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», μετά την εντός έδρας ήττα του Ιωνικού από την Κηφισιά, που δυσκόλεψε τον στόχο της ανόδου, επισήμανε πως πικράθηκε από το αποτέλεσμα αλλά δεν θα λιποτακτήσει.

Αναλυτικά η επιστολή:

Μετά το χτεσινό παιχνίδι όλοι μας στεναχωρηθήκαμε, πικράθηκε η ψυχή μας και ψυχή του Ιωνικού είναι ο κόσμος του. Παρόλα αυτά, δεν λιποτακτούμε όπως έκαναν κάποιοι άλλοι σε προγενέστερη ήττα της ομάδας μας αλλά συνεχίζουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή να ελπίζουμε και να παλεύουμε ενωμένοι για την ιστορία του συλλόγου μας.

Η ομάδα σίγουρα άλλαξε και προπονητές αλλά και παίχτες καθώς κάποιοι από αυτούς δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ιωνικού. Η τωρινή Διοίκηση αφού κατάφερε να βγάλει το πλοίο από τις συμπληγάδες πέτρες που κάποιοι το οδήγησαν, δεν έπεσε και στάθηκε όρθια, έτσι όπως της αναλογεί φυσικά. Ακόμη, προπληρώνει την μισθοδοσία του μήνα που τρέχει -δεν το κάνει καμία άλλη ομάδα της κατηγορίας- έχει ασφαλίσει τους παίκτες της σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία για τυχόν ατυχήματα επομένως δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα ενώ πλήρωσε και χρέη – υποχρεώσεις της προηγούμενης διοίκησης.

Εγώ προσωπικά αποφάσισα σε συνεργασία με τον γενικό αρχηγό Αντρεα Πασπαλιαρη τον βοηθό προπονητή της ομάδας Λευτέρη Βασιλειαδη, να αξιοποιήσουμε τα δικά μας παιδιά, από την ακαδημία της ομάδας. Επιπλέον γίνεται προσπάθεια σιγά σιγά να γυρίσουν πίσω, εκεί όπου ανήκει η καρδιά τους, ποδοσφαιριστές που διαπρέπουν σε άλλες ομάδες.

Η προσπάθεια με τις προσκλήσεις που μοιράζουμε στα σχολεία, τις ακαδημίες αλλά και σε αυτούς που δυσκολεύονται οικονομικά, ανοίγει τις πόρτες στον κόσμο της ομάδας μας. Αν μετά από όλη από αυτήν την υγεία, ομοψυχία και ανιδιοτέλεια που αποπνέει σήμερα ο σύλλογος κάποιοι ή ελάχιστοι δεν μπορούν να σηκώσουν την βαριά αυτή φανέλα ας μας το πουν, κι εμείς θα πράξουμε τα δέοντα. Εγώ προσωπικά -με το αστέρι στην καρδιά μου- συνεχίζω με περισσότερο πάθος από χτες. Στεναχωρημένος ναι, παθιασμένος ναι, λιποτάκτης όχι!

Η αλλαγή στο τιμόνι του “καπετάνιου” του Ιωνικού γίνεται από τον κόσμο αποφασίζοντας το καλύτερο για τον σύλλογο. Εγώ έτσι κι αλλιώς θα παραμείνω ακόμα κι ως ναύτης γιατί θέλω να υπηρετώ τον ΙΩΝΙΚΟ και όχι να εξυπηρετούμε από αυτόν. Η καρδιά του ΙΩΝΙΚΟΥ είναι ο κόσμος του. Είτε με αυτόν θα συνεχίσω, είτε από αυτόν θα σταματήσω.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΣΙΑΚΑΡΑΣ

Exit mobile version